Tânăr din Satu Mare, tentativă de sinucidere LIVE pe Facebook

Un tânăr de 18 ani, din Satu Mare, și-a tăiat venele, live pe Facebook, din dragoste.

Un tânăr de doar 18 ani, Tomi T., elev la un liceu din municipiul Satu Mare, a făcut sâmbătă seara un gest greu de înţeles. Acesta suferea din dragoste, fiind îndrăgostit de o fată de 12 ani.

Tânărul a transmis live pe Facebook tot actul său de mutilare, acesta filmându-se aproape o oră în timp ce îşi secţiona venele de la antebraţul stâng şi sângera. Pentru a nu putea fi oprit, tânărul s-a închis în cameră şi a luat cu el şi telefonul tatălui său. Băiatul are părinţii despărţiti şi locuieşte cu tatăl şi bunica lui.

Aceasta a fost persoana de legătură cu care prietenii lui Tomi au putut să ia legătura pentru a anunţa despre gestul său de cruzime, pentru a fi oprit. Aşa a aflat tatăl băiatului despre ce face fiul său în cameră şi a intrat peste el pentru a-l opri şi pentru a-i acorda primul ajutor. Băiatul a fost găsit aproape leşinat şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent se pare că acesta se simte mai bine, dar va rămâne cu cicatrici toată viaţa. Filmarea cu el în timp ce îşi taie venele este încă în mediul online, acolo putându-se observa că prietenii său de pe Facebook s-au alarmat când l-au văzut ce face şi au încercat să îl oprească, dar acesta nu a răspuns nimănui, informează România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel