Tânăr din Republica Moldova, depistat la volanul unui TIR fără a avea permis auto

Un tânăr de 18 ani din Republica Moldova s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la frontieră conducând un TIR fără a avea permis auto, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Galaţi.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 18 ani, care conducea un ansamblu rutier, format dintr-un cap tractor marca DAF şi o remorcă, înmatriculate în ţara vecină.

Cu ocazia controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel