Tânăr din Oradea, reținut de polițiști pentru viol și tâlhărie

Tânăr din Oradea, reținut de polițiști pentru viol și tâlhărie / Foto: Pixabay
Tânăr din Oradea, reținut de polițiști pentru viol și tâlhărie / Foto: Pixabay

Un tânăr de 23 de ani din Oradea a fost reținut de polițiști pentru viol și tâlhărie.

Un tânăr de 23 de ani din Oradea, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie și viol, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Potrivit oamenilor legii, individul, la 29 iunie, în timp ce se afla în scara blocului în care locuiește, ar fi acostat o femeie de 59 de ani, pe care ar fi încercat să o deposedeze, prin violență, de poșeta pe care o avea asupra sa. Femeia ar fi strigat după ajutor, iar acesta a fugit. În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni care necesită între 6 și 7 zile de îngrijiri medicale, scrie Realitatea.net.

Totodată, tânărul este bănuit că, o zi mai târziu, mai exact pe 30 iunie, în timp ce se afla în scara unui alt bloc din Oradea, ar fi acostat o femeie de 27 de ani, pe care ar fi violat-o.

Vineri, 2 iulie, agresorul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie, respectiv viol. Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Viol și omor la Corbu

Un bărbat a fost ucis, în noaptea de joi spre vineri, iar fiica lui violată, după ce un bărbat a intrat casa familiei din localitatea Corbu, județul Constanța. Polițiștii îl caută de mai bine de 5 ore pe agresor. 

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a sunat la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 4:00 și a reclamat faptul că un bărbat cu cagulă ar fi intrat în casă și ar fi violat-o, iar pe tatăl ei l-a înjunghiat mortal. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost ucis după ce ar fi încercat să-și salveze fiica.

Fratele bărbatul ucis a povestit pentru Ziua de Constanța că a fost sunat de soție la ora 3:40 și 'mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare, iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau.'

VEZI ȘI: Scene crunte: Viol și omor la Corbu. Comisarul Untaru, despre ipoteza răzbunării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel