Tânăr din Focşani, mort la spital după ce a mâncat la un fast food din oraş

Florin Răvdan / 07 aug 2019 / 10:08 Salveaza PDF Comentarii
Ambulanță
Descriere foto: Ambulanță

Un tânăr de 23 de ani din Focşani a decedat la spital după ce s-a prezentat la urgenţe cu dureri la stomac. Anterior, acesta luase masa în oraş cu câţiva prieteni, la un fast food cunoscut. 

Pe la 3 dimineața am fost cu un bun prieten la Mc să mâncam ceva, a mâncat și după 20 de minute 30 îi venise rău, îl durea stomacul tare. S-a dus acasă, a stat ce a stat și apoi s-a dus la urgențe. Am aflat de la fratele lui că medicii l-au văzut și au spus că e intoxicație și încă ceva la stomac. I-au spus că trebuie operat, dar când a venit chirurgul sau cine e respectivul a spus că nu are nimic și că nu trebuie operat acum. La ora 12, părinții lui s-au dus să-i ducă o cană, o sticlă cu apă, una-alta. Și prietenul meu le-a spus râzând: „Ce e cu voi aici, ori credeți că rămân în spital? Eu merg acasă”. Și la 4 a făcut stop cardio respirator. Acum se spune că ar fi făcut peritonită. Însă el de dimineață s-a dus UPU și l-au târât de colo-colo, chiar și chirurgul i-a spus că nu are nimic”, a povestit un coleg al tânărului, citat de ştiridefocşani.ro. 

Decedat după 24 de ore în spital

 

Băiatul a fost internat marți dimineață la ora 05:00 cu probleme la stomac. Medicii l-au diagnosticat cu sindrom gastroenterologie din cauza faptului că băiatul vomita încontinuu.

Starea sa de sănătate a avut o evoluție fulminantă, și după 24 de ore de la momentul în care tânărul a ajuns în secția de boli contagioase, a murit în secția ATI din cadrul aceluiași spital. Băiatul a declarat medicilor că ar fi mâncat un hamburger. Niciunul dintre tratamentele aplicate de medici nu au dat rezultate și pacientul a intrat în stop cardiorespirator. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26