Tânăr din Dolj şi-a aruncat mama în fântână, după care a încercat să se sinucidă

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 38 de ani, din comuna Bistreţ (Dolj) şi-a aruncat mama într-o fântână, iar apoi a sărit şi el. Cei doi au fost scoşi de pompieri, după ce vecinii au sunat la numărul de urgenţă 112.

Cei doi s-au luat la ceartă, iar la un moment dat, bărbatul a luat-o pe mama sa şi a aruncat-o în fântână. Ulterior, bărbatul, care suferă de probleme psihice, s-a aruncat şi el în aceeaşi fântână.

Vecinii au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

"La sosirea echipajului de pompieri, au fost găsite două victime într-o fântână cu diametru de 90 centimetri și o adâncime de 5 metri, ambele conștiente. Pompierii au coborât cu scara și cu cordite pentru asigurarea victimelor și extragerea acestora la suprafață. Femeii, în vârstă de aproximativ 68 ani, i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la spital conștientă, iar bărbatul ar fi fost preluat de echipajul de poliţie", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, pentru craiovaforum.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru violenţă în familie, însă încadrarea ar putea fi schimbată în tentativă de omor, scrie observator.tv. 

Bărbatul care şi-a aruncat mama în fântână va fi internat într-o unitate medicală de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel