Tânăr din Alba, condamnat după ce A VIOLAT și UCIS o femeie. Detalii MACABRE

Un tânăr de 29 de ani a fost condamnat de Tribunalul Alba, după ce a violat și ucis o femeie.

Tribunalul Alba a motivat decizia condamnării tânărului de 29 de ani din Alba la 24 de ani de închisoare şi 2 luni de privare de libertate pentru viol, violare de domiciliu şi omor.

C.V. a bătut, violat și ucis o femeie de 91 de ani, în noaptea de 5 spre 6 aprilie 2020, în locuința victimei din Aiud, localitatea Păgida. 

Bărbatul a fost condamnat la 21 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Coroborat cu pedepsele pentru celelalte două infracţiuni, respectiv viol şi violare de domiciliu, C.V a primit 24 de ani şi 2 luni după gratii.

Hotărârea a fost contestată, iar cauza s-a mutat la Curtea de Apel Alba Iulia.

Cum și-a descris tânărul fapta 

„În seara de 05.04.2020 a consumat circa 500 ml ţuică  şi circa 1,5 l vin, toate acestea până în jurul orei 23.00, după care s-a hotărât să meargă la victima B. S., despre care ştia că locuieşte singură. Constatând că poarta este încuiată, a pătruns în curtea locuinţei victimei sărind gardul, după care a intrat în casă. Victima nu dormea, iar inculpatul s-a aşezat lângă ea în pat, aceasta crezând, probabil, că este cineva din familie. Inculpatul şi-a dat pantalonii jos, cu intenţia de a întreţine raport sexual cu victima. În momentul în care a vrut să se urce peste victimă aceasta  a ripostat, motiv pentru care inculpatul i-a dat o palmă peste faţă apoi un pumn, a prins-o de gât, strângând-o pentru că nu a stat să întreţină raporturi sexuale.  

Apoi, i-a mai aplicat o lovitură cu pumnul, iar când victima a încercat să se ridice din pat a împins-o, aceasta lovindu-se cu capul de capătul patului şi căzând lângă pat. În tot acest timp, inculpatul a întreţinut mai multe raporturi sexuale cu victima. Între actele sexuale, inculpatul ieşea în curte şi fuma, însă a adunat chiştoacele pentru a nu fi găsite şi le-a aruncat pe drum. După ultimul act sexual, înainte de a pleca, inculpatul s-a gândit să omoare victima pentru ca aceasta să nu spună nimănui ce i s-a întâmplat, aşa încât a strâns-o de gât circa 5 minute, până a devenit inconştientă”, se arată în hotărârea instanței, conform Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel