Tânăr de 24 de ani, găsit mort după viscol

cadavru lac
cadavru lac

Tânărul de 24 ani, din comuna Oţeleni, care a dispărut în timpul viscolului din cursul nopţii de sâmbătă, a fost găsit, vineri, decedat la aproape trei kilometri de casă. 

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a declarat că vineri, în jurul orei 10,00, în urma căutărilor efectuate de poliţişti, reprezentanţi ai Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, jandarmi şi voluntari, a fost găsit trupul tânărului de 24 ani, din comuna Oţeleni.

"În jurul orei 10.30, tânărul a fost găsit la aproximativ trei kilometri de localitatea de domiciliu", a declarat Anca Vâjiac. Reamintim că poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi luni, despre faptul că la data 7 ianuarie tânărul a plecat de acasă şi nu a mai revenit. În urma sesizării primite au fost constituite echipe de căutare care au efectuat activităţi timp de patru zile pentru găsirea acestuia. La căutarea tânărului dispărut au luat parte peste 100 de poliţişti din judeţele Iaşi şi Neamţ, jandarmi din Iaşi şi de la Gruparea Mobilă Bacău, voluntari şi angajaţi ai ISU Iaşi, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel