Tânăr de 22 de ani, depistat cu aproape 200 km/h în Tulcea. Cât timp nu mai are dreptul de a conduce

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii au oprit un tânăr de 22 de ani care circula cu 196 km/h pe un drum național.

Un şofer a fost depistat în timp ce circula cu o viteză de aproape 200 km/h pe un drum naţional, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

"La data de 27 mai a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Tulcea au depistat în trafic, pe DN 22 - E 87, pe relaţia Tulcea-Constanţa, un autoturism care circula cu viteza de 196 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Tulcea", se arată într-un comunicat transmis duminică de IPJ Tulcea.

Conform aceleiaşi surse, şoferul a fost sancţionat contravenţional, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Campaniile Poliției Rutiere, insuficiente. Titi Aur: Educația rutieră trebuie începută din liceu

„Majoritatea pietonilor și nu numai a pietonilor, ci și a șoferilor, nu înțeleg ce li se poate întâmpla, nu sunt educați. Nu se face nimic în școala generală, nu se face nimic în liceu la acele cursuri de conștientizare. Școala de șoferi se face limitată doar la câteva manevre și doar atât, nimic pe partea de conducere defensivă. 

Campaniile care se fac sunt foarte puține. Poliția Rutieră a făcut în ultima perioadă câteva campanii, eu le-am apreciat, dar în același timp am observat că oamenii nu le-au simțit. Să faci o campanie cu respectarea regulii celor 2 secunde este foarte interesant, dar când nimeni nu știe regula celor 2 secunde, efectul este foarte mic”, a spus Titi Aur la DC News...Citește restul aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel