Tânăr de 21 de ani, LIVE pe Facebook după ce a înjunghiat un alt tânăr, de 25 de ani: Sunt încă viu, dar l-am tăiat pe ăla

Un tânăr de 21 de ani a înjunghiat de un alt tânăr, de 25 de ani. Victima a ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate. Agresorul a făcut ulterior live pe Facebook, în care a povestit tot. 

Agresiunea a avut loc în cartierul ieșean Nicolina, vineri seară, potrivit Mediafax. 

"În jurul orei 20.50 am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost agresat în zona Nicolina şi ar fi fost înjunghiat în zona abdominală şi zona unui braţ.", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Victima a fost transportată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Iași la Spitalul Sfântul Spiridon cu mai multe plăgi înjunghiate. Polițiștii l-au identificat pe atacator la scurt timp.

”Moare ăla. Aia e. Un fraier mai puțin”

Agresorul a făcut un live pe Facebook imediat după atac: "Sunt încă viu. Dar l-am tăiat pe ăla. Destul de rău. A venit fraierul, l-am așteptat unde a zis jumătate de oră. Și mi-a dat neveu. M-am julit puțin la cot. Încă stau cu brișca în mână. Mi-a dat neveu. M-am ridicat de jos. I-am dat și eu, de acum cred că e la spital. Mă ia poliția. Moare ăla. Aia e. Un fraier mai puțin. (...) Uite și garda. Da, e garda. Cred că au venit pentru mine. Trebuie să arunc și brișca. Am aruncat-o.”. 

Tânărul de 21 de ani a publicat pe contul său mai multe video-uri în care i se adresa victimei sale, amenițând-o. Într-un videoclip, agresorul a filmat chiar briceagul cu care și-a înjunghiat victima. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel