Tânăr de 21 de ani, cursă nebună cu 216 km/h, pe ninsoare. RECORD rușinos

Polițiștii au rămas surprinși după ce au prins un șofer cu viteza de peste 200 km/h, într-o localitate, pe ninsoare. La volan se afla un tânăr de 21 de ani. 

Viteză record pe anul acesta, înregistrată în Bistrița-Năsăud. Un tânăr șofer a fost prins la volan cu viteza de 216 km/h, în localitate. 

”Un tânăr de 21 de ani, din Florești-comuna Nimigea, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Beclean, a fost depistat de polițiștii Compartimentului Rutier Beclean, în timp ce conducea un autoturism și a fost înregistrat cu aparatul radar având viteza de 216 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h”, susțin reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud. 

Ce sancțiuni a primit tânărul 

Tânărul a fost depistat pe Drumul Național 17, în localitatea Podirei, în această după-masă, în jurul orei 16.40.

A fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Dinamica accidentelor rutiere grave 2001 – 2017

Conform celor mai recente statistici internaționale, România este prima din Uniunea Europeană la numărul de accidente mortale. Mai mult, cinci români mor în fiecare zi în accidente rutiere. 

Conform datelor publicate de Poliția Română, în 2017, au avut loc peste 8600 de accidente rutiere, iar 1951 de persoane și-au pierdut viața. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel