Tânăr de 18 ani călcat în picioare în Cluj. Scene de o violență extremă

Imagini zguduitoare din Cluj după ce un tânăr a fost ucis în bătaie în București. Un băiat de 18 ani a fost călcat în picioare de alți doi băieți, amândoi în vârstă de 17 ani.

UPDATE: Cei doi bătăuși minori din Cluj, surprinși pe o înregistrare care a devenit virală pe Facebook, au fost încadrați  la tentativă de omor. Procurorii cer arestarea lor preventivă, fiind considerați pericol social.

Cei doi au fost audiați în această noapte, după ce înregistrarea în care lovesc cu violență maximă un tânăr a ajuns pe internet.

Tânăra care a filmat imaginile a ajuns și ea la audieri în cursul nopții, la IPJ Cluj. Anchetatorii urmează să stabilească acum dacă vor extinde cercetările.

UPDATE: Cei doi tineri bătăuși din Cluj au fost retinuți de polițişti pentru loviri sau alte violențe, urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă, informează Poliția Română.

Evenimentul a avut loc în urmă cu o zi pe strada Fabricii de Zahăr din cartierul clujean Mărăști, lângă țevile de încălzire de la calea ferată, potrivit Monitorul de Cluj

Victima nu a mers peste noapte acasă pentru că nu a vrut să spună nimănui ce s-a întâmplat, dar astăzi mama lui a văzut pe Facebook filmarea cu fiul său bătut. Victima s-a prezentat apoi la Secția 2 de Poliție și la spital. 

"După ce va fi audiată victima vor fi identificate și celelalte persoane și se vor dispune măsuri în funcție de rezultatul primelor verificări", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, potrivit sursei citate. 

O altă persoană a publicat filmarea pe Facebook și a scris: "Daţi un share! Să ajungă pe mâna poliţiei! Să dai aşa fără milă într-o fiinţă? JAVRE ORDINARE". 

ATENȚIE! Imaginile sunt cu un puternic impact emoțional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel