Tânăr de 15 ani, jefuit de 600 de lei pe o stradă din Reghin. Două persoane au fost reținute

Poliţiştii din Mureș au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au desfăşurat două percheziţii domiciliare la locuințele a două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

”În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii, a reieșit că în seara zilei de 27 august a.c., un bărbat, de 34 de ani și un tânăr, de 15 ani, ambii din Reghin, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate, ar fi deposedat prin întrebuinţarea de acte de violenţă, un tânăr, de 15 ani, din municipiul Reghin, de suma de 600 de lei. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe mijloace de probă, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, la  aceeași dată, faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel