EXCLUSIV  Tânăr cititor DC News, mesaj dureros despre Catedrala Mântuirii: Sunt convins de asta!

Catedrala Mânturii Neamului
Catedrala Mânturii Neamului

Un tânăr - Cristian Anca - a transmis un mesaj dureros către DC News vizavi de Catedrala Mântuirii Neamului.

”De ce oare românul nu lasă să se construiască, iar apoi ceartă că nu-i de unde? Ne deranjează când cineva își dorește să clădească în interiorul și exteriorul românilor, dar lăsăm să fim călcați în picioare de unii politicieni și privim conștienți cum lucrul acesta se întâmplă. Nu Catedrala ne deranjează și nici banii care s-au alocat din bugetul statului pentru aceasta, ci ne deranjează că nu am fost chemați înainte să ne spunem opinia, că Doamne mult îi mai place românului să-și mai de-a cu părerea... și atât!

Vorbesc ca un reprezentant al tuturor generațiilor, știu ce ne supără și ce nu, dar de ce să ne închinăm Dumnezeului Celui în Treime lăudat este un lucru rău? De ce nu mai avem voie să ne cinstim eroii și martirii neamului? De ce ne războim în cuvânt când ar trebui să ne bucurăm de Unitate? Nicio bibliotecă nu ne va construi ca neam mai mult decât suntem, nu ne va educa poporul dacă nu există moralitate.

Sunt român, sunt creștin, sunt ortodox, sunt stăpân pe convingerile mele și sunt convins că atunci când au bătut clopotele Catedralei Mântuirii Neamului chemând România la slujbă s-a făcut o unitate în cer a tuturor drept credincioșilor care și-au dat viața pentru țara aceasta.

Păcat că unii, în loc să-i cinstească, îi latră, îi lovesc pe cei care odată și-au udat pământul de sub picioare cu lacrimi. Dar iartă-i Doamne, a lor să fie veșnicia!”, a scris Cristian Anca pe adresa redacției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel