Tânăr cercetat pentru tentativă de viol, dus în Centrul de Reţinere după ce a plecat din arestul la domiciliu

Foto: Pexels/Pixabay
Foto: Pexels/Pixabay

La data de 22 martie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au pus în executare un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emis de Judecătoria Alba Iulia, care îl priveşte pe un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia.

Poliţiştii Biroului Supravegheri Judiciare au constatat că, în zilele de 15 şi 16 martie 2021, tânărul ar fi părăsit, fără permisiune, imobilul în care era obligat să rămână, ca urmare a faptului că instanţa de judecată a dispus, faţă de el, măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru tentativă de viol.

Ulterior, poliţiştii au informat Judecătoria Alba Iulia despre încălcarea cu rea credinţă a obligaţiei, iar Judecătoria Alba Iulia a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile, emiţând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă. Arestatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel