Tânăr care voia să-și ia viața, salvat din două stopuri cardiace

Foto: ISU
Foto: ISU

Un tânăr a fost salvat de două ori de la moarte de către un pompier SMURD. 

Ieri, în jurul orelor 16.00, pompierii din cadrul Secției de Pompieri Oravița, au răspuns unui apel 112, la o tentativă de suicid în orașul Oravița. Au acționat de urgență un echipaj SMURD- condus de comandantul de echipaj SMURD, plt. maj. Marica Răzva- care cu profesionalismul câștigat în anii de muncă și pregătire continuă, a reușit să salveze o viață.

A fost vorba despre o tentativă de suicid a unui tânăr de 18 ani, găsit în stare de inconștiență în garajul casei, fără semne vitale de viață. S-a acționat de urgență, aplicându-i-se manevrele de resuscitare, timp de 20 minute prin masaj cardiac și intubare, reușindu-se în final să obțină puls și ritm cardiac.

Salvat din al doilea stop cardiac

Ulterior, s-a dispus transportarea acestuia la Spitalul din Reșița, dar imediat ce echipajul SMURD a plecat spre Reșița, victima a intrat din nou în stop cardio-respirator. S-au început din nou manevrele de resuscitare, care au dat rezultate și s-a reușit stabilizarea și menținerea semnelor vitale ale pacientului până la sosirea ambulanței SMURD la Spitalul din Reșița, unde acesta a fost predat complet stabilizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel