UPDATE: Dosar penal pentru taximetrist / Tânăr, bătut și dat cu capul de asfalt de un TAXIMETRIST. A fost lăsat inconștient pe stradă

Sursa foto: captură video observator.tv
Sursa foto: captură video observator.tv

Imaginile șocante au fost filmate de un martor și postate în mediul online. Tânărul a fost lovit și izbit de asfalt de un taximetrist, în București.

UPDATE: Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a deschis un dosar penal pentru lovire după ce în mediul online a apărut un film în care se vede cum un taximetrist bate cu bestialitate un tânăr de 23 de ani, pe o stradă din București, anunță Mediafax.

UPDATE: Taximetristul a fost identificat de polițiști.

Pe filmare se poate observa cum taximetristul îl ține pe tânăr de gât și îl înjură, în timp ce o femeie, care se afla în apropiere, strigă la taximetrist să îl lase în pace. Bărbatul este lovit cu pumnii de taximetrist, care apoi îl trântește de asfalt, moment în care acesta se lovește la cap și rămâne inconștient, potrivit imaginilor publicate de observator.tv.

Femeia care a asistat la scenele violente a strigat către taximetrist că i-a luat numărul și că va suna la Poliție. Acesta s-a urcat în mașina sa și a plecat. Polițștii din București au anunțat că fac verificări.

Tânărul lovit a refuzat să depună plângere 

Potrivit unor surse citate de observator.tv, totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2019, iar tânărul în vârstă de 23 de ani ar fi ajuns la spitalul 'Sf. Ioan' din București, fiind în afara oricărui pericol. Tânărul lovit ar fi refuzat să depună plângere împotriva taximetristului, astfel că acesta nu este căutat de Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel