Urmărește emisiunea live


Tânăr bătut, dezbrăcat și lăsat într-o baltă de sânge, pe un trotuar din Arad. Atacatorii sunt liberi

Tânăr bătut, dezbrăcat și lăsat într-o baltă de sânge, pe un trotuar din Arad / Foto: Pixabay
Tânăr bătut, dezbrăcat și lăsat într-o baltă de sânge, pe un trotuar din Arad / Foto: Pixabay

Un tânăr din Arad a fost bătut, dezbrăcat și lăsat într-o baltă de sânge, pe un trotuar din Arad.

Caz șocant în Arad. Un tânăr în vârstă de 29 de ani ar fi fost atacat și bătut în plină stradă până a ajuns în stare de inconștiență, transmite Realitatea Plus. Din primele informații, tânărul a fost dezbrăcat de haine, pe care atacatorii le-au incendiat, și lăsat să zacă într-o baltă de sânge, pe un trotuar din Arad.

Bărbatul a fost găsit de o femeie în noaptea de 16 spre 17 august, care a sunat la 112 și a anunțat că în fața imobilului său se află un bărbat rănit și dezbrăcat. La fața locului a ajuns o ambulanță, dar și polițiștii. Victima a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului din Arad. Acesta era inconștient, cu traumatism cranian, fracturi multiple ale oaselor de la nivelul feței și plăgi multiple. Ulterior, el fost transferat la Timișoara din cauza complexității rănilor, dar și pentru că avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, scrie Aradon.ro.

”În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel la 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a transmis inițial IPJ Arad.

În total ar fi fost trei atacatori

Ulterior rudele tânărului bătut au spus că acesta ar fi fost bătut și tâlhărit de trei persoane și nu de una singură, așa cum susține poliția. Victimei i s-ar fi furat banii pe care îi avea asupra sa, dar și telefonul mobil, potrivit acelorași rude.

După aceste informații a venit și IPJ Arad cu precizări. Oamenii legii au anunțat că alți doi tineri sunt cercetați în acest caz, tot pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe, deși inițial doar un tânăr fost cercetat. Cei trei, în vârstă de 19, 22 și 23 de ani, sunt cercetați în stare de libertate. Identificarea acestora a venit la câteva zile după comiterea faptei, autoritățile invocând faptul că starea victimei nu a permis ca aceasta să ofere indicii cu privire la agresori.

VEZI ȘI: Tânăr de 30 de ani, GĂSIT în FLĂCĂRI pe marginea drumului. Arsuri pe 75% din corp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel