Tânăr arestat pentru tâlhării asupra șoferilor pe autostrada A1

Autostrada
Autostrada

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat pentru furturi şi tâlhării comise asupra şoferilor pe autostrada A1.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Merişani, judeţul Argeş, a fost arestat preventiv în urma a cinci percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furturi şi tâlhării comise pe autostrada A1, dar şi pe unele drumurile naţionale şi judeţene, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Giurgiu.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bolintin Vale, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale Giurgiu, poliţiştilor din cadrul IPJ Dâmboviţa, Serviciului Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi Brigăzii Mobile de Jandarmi Argeş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale au pus în aplicare cinci mandate de percheziţii domiciliare în judeţele Argeş şi Teleorman. Locaţiile au vizat domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor contra patrimoniului pe autostrada A 1 Bucureşti- Piteşti care s-a prelungit până la Râmnicu Vâlcea, dar şi pe alte drumuri naţionale şi judeţene de pe teritoriul ţării. Astfel au fost identificate persoanele în cauză ca fiind doi tineri cu vârste de 21, respectiv 27 de ani din comuna Merişani, judeţul Argeş şi un tânăr de 23 de ani din comuna Mălureni, judeţul Argeş. Aceştia acţionau prin metoda distragerii atenţiei şoferilor care se aflau opriţi în parcări sau pe marginea drumurilor şi, uneori şi prin acte de violenţă, le sustrăgeau acestora diverse bunuri din maşini", a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a pus în mişcare acţiunea penală faţă de cei trei tineri, iar ulterior Judecătoria Bolintin Vale a dispus faţă de tânărul de 21 de ani măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel