Militar, apel disperat pentru "iubirea vieții lui": Urmează să mă căsătoresc. Se poate pierde lupta!

Liga Militarilor Profesionişti a făcut public, pe Facebook, mesajul disperat al "unui camarad din Târgoviște". Acesta le-a trimis o scrisoare în care "cere ajutorul pentru iubirea vieții lui".

"Vă salut, dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începând cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mică durere la piciorul stâng. După câteva investigații, internări, analize și un prim diagnostic greșit, am aflat că are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stâng, cu celule canceroase până la șold.

Abia în luna iunie a început chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drep, pe femur, de 3 mm. Operația se va efectua într-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm.

"I se poate amputa piciorul"

Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape... 30 mii euro. Tot țesutul mâncat va fii extirpat și înlocuit cu o protezaă, în cel mai fericit caz. În cel mai rău, i se poate amputa piciorul... se poate pierde lupta.... Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici măcar să iși termine lucrarea de dizertație, pe care ar fi trebuit să o prezinte săptămâna aceasta. Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi, dragi camarazi, să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei. Vă mulțumim din suflet!", a scris tânărul militar, în mesajul transmis.

Unde puteți dona

Cont bancar:

CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel

LEI - IBAN : RO24RNCB0133145990540001

EURO - RO83 RNCB 0133 1459 9054 0006

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel