Tamley, cel mai celebru ventriloc, vine în România

jimmy tamley
jimmy tamley

Jimmy Tamley, celebrul actor ventriloc de stand-up comedy, vine, în premieră, în România, la cea de-a treia ediţie a galei premiilor Stand Up Comedy. Evenimentul va avea loc pe 26 aprilie, la Cinema Patria, București, informează Jimmy Tamley este considerat cel mai spectaculos şi mai tehnic artist păpuşar ventriloc din Europa. Marionetele sale, umorul şi tehnica vocală impresioantă transformă fiecare show al său într-o experienţă unică.

VEZI AICI CE POATE FACE TAMLEY

În cadrul Galei Premiilor Stand-up Comedy 3 , vor fi prezenți câțiva dintre cei mai apreciați actori de comedie din România: Dan Badea (Badea) , Costel Bojog (Costel), Claudiu Teohari (Teo), Cosmin Nedelcu (Micutzu), alături de o trupă veche pe piața de stand-up comedy, Radu şi Sorin de la Aristocraţii.

Pentru Badea, stand-up comedy este "cea mai sinceră formă de artă: un microfon şi un om cu toată viaţa lui împărtăşită publicului". Costel şi Teo au aproape un deceniu de experienţă pe scena stand-up, iar Micutzu este un actor cunoscut datorită personajelor pe care le creează, pornind de la observarea comportamentului uman.

Biletele pentru gala premiilor Stand-up Comedy se găsesc în toata reţeaua Biletoo Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor, dar şi pe www.biletoo.ro , www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro. Prețul unui bilet este de 80 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel