Tăiței, RETRAȘI de URGENȚĂ de la raft. Sunt contaminați cu STICLĂ spartă

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Încă un produs retras de la raft. Toți cei care l-au cumpărat trebuie să îl returneze cât mai repede.

UPDATE: Kaufland precizează, într-un drept la replică, că-n România nu este comercializat produsul retras de la raft: Produsul “Tăiței instant MAMA cu aromă de porc tom yum” nu este comercializat in niciunul din magazinele Kaufland din România. Vă semnalăm că afirmația de la baza articolului prezintă informații scoase din context, având în vedere că nu se specifică nicăieri în material faptul că măsura de retragere nu a fost implementată în România. 

----- 

După ce înghețata, chiftelele, pâinea și gogoșile au fost retrase din cauza oxidului de etilenă, după ce mai multe brioșe cu ciocolată au fost retrase după ce s-a descoperit sârmă în ele și după ce unele fructe și legume au fost retrase din cauza cantităților mari de pesticide, un nou produs este retras acum din cauza sticlei sparte.

Potrivit evz.ro, care citează focus.de, încă un produs este retras de urgență de pe rafturi, după ce producătorul a transmis că acesta ar putea să conțină sticlă spartă.

Toți cei care l-au cumpărat trebuie să se grăbească și să îl returneze cât mai repede cu putinţă.

Este vorba despre un produs pe bază de tăiței instant asiatici, care a fost vândut în multe magazine cunoscute, printre care Kaufland, Edeka și Rewe. Producătorul a emis un semnal de alarmă, astfel că reprezentanții lanțurilor de supermarketuri îl scot din circuitul consumului uman.

Producătorul a emis o atenționare pentru toţi reprezentanții lanțurilor de supermarketuri pentru a fi scos din circuit cât mai repede.

După ce producătorul a făcut anunţul, Kaufland a decis să retragă produsul din magazine. Toţi cei care au apucat să cumpere acest produs trebuie să-l returneze sau să-l arunce pentru a nu avea probleme de sănătate.

Produsul afectat este cel cu descrierea "Tăiței instant MAMA cu aromă de porc tom yum", a cărui dată de expirare este de până la 28 aprilie 2022.

Toți clienții care au cumpărat respectivul aliment pe bază de fidea au fost rugați să nu îl consume, ba chiar să se grăbească și să îl aducă înapoi în magazine pentru ca acesta să fie retras.

Fructe retrase de la raft

De pe rafturile Kaufland România au fost retrase 3 loturi de fructe în luna octombrie 2021. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat printr-un comunicat oficial că s-au descoperit mari probleme la rodii, depășindu-se valorile admise de reziduuri de pesticide.

"Vă informăm că în urma prelevării unor probe în cadrul programului nostru de autocontrol, s-a decelat o depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Lambada-Cyhalothrin). Ca urmare, s-a dispus retragerea de la comercializare a următoarelor loturi neconforme ale produsului 09700153 RODII, distribuitor Deco Frucht Srl, origine Turcia. (…)

În consecință, se dispune retragerea de la comercializare și readucerea în magazine pe baza bonului fiscal al produsului rodii comercializat în perioada 29.09 – 10.10.2021.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, solicităm clienților să nu consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-au achiziționat produse din rețeaua Kaufland.

Produsele se pot returna până la 01.11.2021", a transmis ANSVSA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel