'Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile'. Declic organizează un PROTEST pe schiuri în Poiana Braşov

'Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile'. Declic organizează un PROTEST pe schiuri în Poiana Braşov
'Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile'. Declic organizează un PROTEST pe schiuri în Poiana Braşov

Comunitatea Declic organizează sâmbătă, de la ora 10,00, pe pârtia Drumul Roşu din Poiana Braşov, protestul 'Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile'. 

Membrii Declic vor coborî pe pârtie, pe schiuri, cu un banner cu mesajul 'Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile!', pentru a atrage atenţia Parlamentului şi Guvernului asupra a două probleme majore nerezolvate - tăierea pensiilor speciale uriaşe şi salvarea pădurilor de la tăieri ilegale masive, se arată într-un comunicat.

'Comunitatea Declic le cere politicienilor să nu mai fie alunecoşi şi să treacă la treabă: tăiaţi pensiile speciale şi salvaţi pădurile! Acum, la început de mandat, e momentul să vă asumaţi aceste două priorităţi şi să prezentaţi un calendar clar. Altfel, ne vom trezi că iar vor fi abandonate, aşa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani', a declarat Cătălina Hopârteanu, campaigner Declic.

În plus, în cadrul protestului de sâmbătă, din Poiana Braşov, un alt banner de mari dimensiuni, cu o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, va fi întins pe zăpadă, într-un punct de maximă vizibilitate, cu mesajul Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile!', precizează sursa citată. Reprezentanţii Declic vor împărţi participanţilor la protest şi schiorilor de pe pârtia Drumul Roşu veste, măşti şi stickere cu mesajul acţiunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel