Tăbăcaru, dezvăluire șocantă despre Bica: Nu ne jucăm cu așa ceva

Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica
Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica

Cornel Tăbăcaru a făcut dezvăluiri bombă despre Alina Bica. Omul de afaceri care locuiește în Costa Rica a făcut dezvăluiri incredibile despre Alina Bica, fostă procuror-șef al DIICOT.

Cornel Tăbăcaru susține că Alina Bica a fost bătută înainte de a ajunge în Costa Rica. Omul de afaceri a dus-o la doctor, unde s-a confirmat faptul că femeia a fost lovită cu un corp dur. El recunoaște că a fost suspicios și că a vrut să vadă dacă grimasele Alinei Bica sunt reale sau sunt doar un joc de teatru. Concluzia lui este că Bica a încasat o bătaie zdravănă în România, însă femeia nu i-a spus și cine a agresat-o fizic.

Tăbăcaru: Alina Bica venit în Costa Rica bătută rău!

„Am văzut-o pe Alina Bica din primele zile după ce a sosit aici (în Costa Rica - n.r.) și era bătută. Da, confirm. Și eu mă gândesc uneori să nu fie vreo butaforie... I-am zis „Hai să te duc la doctorul meu din San Jose să te vadă, să-ți facă raze!”. Și am dus-o. Nu ne jucăm aici. Erau semne de lovituri pe spate. Vă spun în mod precis că erau semne de lovituri pe spate. I-a făcut medicul radiografie și a confirmat că a fost lovită cu un obiect contondent. Alina Bica, o tipă discretă, nu a continuat să-mi spună ce, cum, ce am mai citit și noi prin ziare, dar pot să confirm cu tărie că era bătută rău. Cât să se prefacă, nici dacă ești Florin Piersic nu te prefaci atât?!

La un moment dat, am coborât pe scări și am văzut că o durea când punea pasul, a durut-o când am pus-o în mașină. La un moment dat, cum sunt suspicios, am zis că poate face așa doar lângă mine. M-am îndepărtat și am văzut că se scremea acolo (în mașină - n.r.), nu mai eram de față, dar o vedeam cu coada ochiului. Concluzia: a venit (în Costa Rica - n.r.) bătută rău. Nu mi-a spus de cine a fost bătută, dar mi-a zis: „Băi, am fost bătută! Nu de vreun golan, dar înțelege și tu, că ești băiat cu carte. Probabil ca să-mi țin gura. Deci nu a bătut-o Gigi de nu știu unde”, a declarat Cornel Tăbăcaru la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel