”Sylvester Stallone a MURIT”. Franck, fratele său, ieșire nervoasă

"Sylvester Stallone a murit! Actorul a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles!", a fost știrea care a șocat o lume întreagă.

În realitate, actorul se simte foarte bine. Franck Stallone, fratele lui Sylvester Stallone, a reacționat vehement văzând rumoarea de pe rețelele de socializare: "Știrea că fratele meu a murit este falsă. Ce fel de minte crudă și bolnavă să ai încât să te gândești să postezi astfel de lucruri? Oameni de felul acesta sunt tulburați mintal și nu merită să aibă loc în societate".

[citeste si]

Informația potrivit căreia celebrul actor ar fi murit de cancer de prostată a șocat întreaga lume. Totul, însă, a fost o farsă, despre care a relatat și cotidianul TheSun, însă asta nu a împiedicat internauții să distribuie masiv informația, astfel că zvonul morții actorului s-a răspândit cu repeziciune.

Promovarea unui film

Ideea pare că a avut ca scop precis promovarea celui mai nou film în care Stallone joacă și în care este protagonist, "Creed 2".

Scenariul original a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker şi are la bază personajele din lungmetrajele francizei „Rocky". Data de lansare a filmului este 21 noiembrie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel