Sute de zboruri Blue Air spre și din România, ANULATE. ”Nici măcar nu anunță. Am văzut, cu STUPOARE...”

foto pixabay/pexels. Blue Air a anulat mai multe zboruri
foto pixabay/pexels. Blue Air a anulat mai multe zboruri

Mii de români s-au trezit cu planurile de vacanță date peste cap după ce zborurile rezervate le-au fost anulate fără explicație.

Compania Blue Air a suspendat sute de zboruri spre şi din România, conform Observator, iar motivul nu este unul clar. Pentru a nu-și strica complet vacanțele din această perioadă, românii trebuie să-și caute repede alt zbor, dar și fonduri pentru a achita alte bilete de avion. 

Sute de pasageri și-au plătit deja biletele de avion, inclusiv ca parte din sejururi vândute de agențiile de turism. Pentru acestea din urmă, anularea zborurilor vin cu pierderi de zeci de mii de euro. 

Directoarea unei agenții de turism a spus, pentru sursa citată, că ”Nici măcar nu ne anunţă. Pentru că verificăm în fiecare dimineaţă toate zborurile pasagerilor noştri, am văzut cu stupoare că toate erau anulate. (...) În momentul în care îţi emiţi un voucher de cazare acesta implică nişte condiţii foarte clare de anulare. (...) Vorbesc în acest moment de peste 80 de mii de euro blocaţi, iar sumele putem să le recuperăm în 3-6 luni.”

Citește și: EXCLUSIV  SONDAJ PAȘTI 2022. Unde-și petrec românii Sfintele Paști. Surpriza de pe locul doi

Unii pasageri au primit informare pe mail, alții nu. Sunt pasageri care au aflat când au intrat să-și verifice rezervările pe site.

”Zborul trebuia să fie între Nisa şi Bucureşti, deci era zbor de întoarcere şi am aflat cu două sau trei săptămâni înainte că mi s-a anulat zborul. (...) Acum, a doua amânare care s-a întâmplat. Vrem să plecăm în Olanda. (...) Am primit mail la o zi distanţă că zborul de întoarcere se anulează tot aşa din motive operaţionale” spune un pasager. 

Cerere scăzută, invocă Blue Air

”Luna mai a venit cu o scădere a cererii, iar acest lucru ne obligă să ajustăm capacitatea pentru perioada imediat următoare. Pasagerii vor fi informați de modificările survenite și vor primi opțiunile disponibile pentru fiecare caz.” a explicat compania Blue Air pentru Observator. 

Cele mai multe curse anulate erau programate în lunile iunie şi iulie spre Bruxelles, Barcelona, Torino şi Milano. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel