Sute de persoane la coadă la magazinul deschis de Fisc în Bucureşti. Intră câte 10 - VIDEO

magazin fisc
magazin fisc

Sute de persoane s-au strâns în faţa magazinului deschis de Fisc în Capitală sperând că vor putea să-şi cumpere la preţuri scăzute pijamale noi, pantofi, umbrele, poşete, podoabe de brad, mâncare pentru animale, adică lucrurile confiscate de ANAF de la agenţii economici care nu şi-au plătit dările.

După 30 de minute de la deschiderea magazinului, aproximativ 200 de persoane, în majoritate pensionari, aşteptau să poată intra în magazin, unde aveau voie în grupuri de câte 10. Pe măsură ce timpul trecea, însă, numărul celor de afară creştea văzând cu ochii. Chiar dacă magazinul s-a deschis la ora 9.00, unii pensionari aflaţi la coadă veniseră acolo încă de la ora 6.00, pentru a fi siguri că apucă să cumpere marfă la jumătate din preţul obişnuit.

Locaţia din Bucureşti este un fost sediu al Serviciului de gestiune declaraţii, unde nu demult veneau oamenii să îşi plătească dările către stat. Acum vor da bani tot statului, dar sub formă de cumpărături.

Marfa confiscată se vinde la preţuri la fel de mici ca într-un magazin second hand. Blugii costă 15 lei, pantofii 10 lei, pantalonii de trening cu nouă lei, iar un set de oale 10 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel