Sute de morți pe calea ferată din cauza selfie-urilor

Tinerii teribiliști încearcă prin orice metode să epateze fără să ia în calcul că își pot pierde viața. Moda sefi-urilor în ipostaze periculoase a curmat sute de vieți până acum. 

Trei tineri au murit loviţi de tren în timp ce îşi făceau selfie-uri pe o linie de tren din India, ţară în care, potrivit experţilor, au loc cele mai multe decese din această cauză, relatează miercuri APP. Un alt tânăr din grup a scăpat cu viaţă după ce a reuşit să sară la timp de pe calea ferată.

Accidentul a avut loc în localitatea Panipat din statul Haryana, a declarat miercuri pentru AFP un reprezentant al poliţiei. Victimele erau ocupate să îşi facă selfie-uri, iar când au observat trenul care se apropia au sărit pe o altă linie fără să realizeze că venea un alt tren, a explicat M. S. Dabas. Una dintre persoane a reuşit să se salveze sărind în cealaltă parte a căii ferate, a spus reprezentantul poliţiei. Grupul de adolescenţi se afla în Panipat pentru a participa la o nuntă. Două dintre victime aveau 19 ani, iar a treia avea 18 ani.

Specialiştii au avertizat că tinerii împătimiţi de reţelele de socializare recurg uneori la gesturi extreme pentru a publica selfie-uri surprinse în situaţii riscante. Potrivit unui studiu publicat anul trecut de cercetători de la Institutul pentru Ştiinţe Medicale All India (AIIMS), 259 de persoane au murit la nivel mondial în perioada 2011 - 2017 timp ce făceau selfie-uri. Cele mai multe astfel de incidente au fost înregistrate în India, urmată Rusia, Statele Unite şi Pakistan.

Vezi și: Campanie CFR: Selfie-ul pe tren ucide. Statistici îngrijorătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel