Sute de locuri de muncă în străinătate pentru români

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţie, prin intermediul reţelei Eures România, un număr de 901 locuri de muncă, cele mai multe în Marea Britanie, Germania şi Cehia, a anunţat, miercuri, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), potrivit Agerpres.

Conform datelor centralizate de ANOFM, în Marea Britanie sunt disponibile 335 locuri de muncă pentru operatori depozit, măcelari, operatori producţie şi îngrijitori la domiciliu, iar în Germania 134 de locuri de muncă, cele mai multe pentru ospătari, bucătari şi barmani. 

În Cehia sunt disponibile 111 de locuri de muncă, cele mai multe pentru şoferi de autobuz, şlefuitori, pilitori, forjori şi şoferi TIR, în timp ce în Polonia sunt vacante 103 locuri de muncă, majoritatea pentru electricieni şi croitorese. 

Totodată, în Irlanda sunt 70 de posturi vacante, cele mai multe pentru lucrători în ferme de vaci de lapte, lucrători în depozit sau lucrători în prelucrarea cărnii. 

De asemenea, în Italia sunt disponibile 48 de locuri de muncă, în Slovacia - 40, Norvegia (24), Belgia (14), Spania (10), Finlanda şi Olanda (câte 5) şi Slovenia (2).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel