Sute de locuințe sunt în beznă în urma unei avarii în județul Vaslui

Peste 500 de locuinţe din judeţul Vaslui au rămas fără energie electrică, vineri seara, după ce o reţea de alimentare a fost avariată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

"În urma fenomenelor meteo, în localităţile Chiţoc, Băceşti şi Dumeşti reţeaua de alimentare cu energie electrică a fost parţial avariată. Un număr de 521 de gospodării au rămas fără energie electrică. Angajaţii firmei de distribuţie a energiei electrice lucrează la remedierea problemelor", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Precipitaţiile abundente au provocat mai multe pagube în judeţul Vaslui. Ploile au adus numeroase aluviuni pe DE 581 în zona localităţilor Creţeşti şi Satul Nou, precum şi pe DN 2F în zona localităţilor Rediu şi Puşcaşi. De asemenea, în municipiul Bârlad apa a intrat într-o casă, iar în municipiul Vaslui au fost inundate mai multe curţi din zona industrială, pompierii intervenind cu două autospeciale şi două motopompe.

Drumul European 581 şi DN 2F au fost curăţate cu ajutorul S.C. Drumuri Naţionale S.A. Bârlad. 

Vezi și: Avarie majoră la Compania de Apă Someş; mai multe localităţi, fără apă potabilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel