Urmărește emisiunea live


Sute de kilograme de droguri, aduse din Spania și distribuite în București

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Sute de kilograme de droguri, aduse din Spania și distribuite în București.

Timp de aproximativ cinci luni, polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au investigat activitatea infracțională a unui grup organizat care s-ar fi ocupat de procurarea din Spania, transportul, introducerea în țară și disribuția în București de droguri de risc, de ordinul sutelor de kilograme.

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, polițiștii antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au organizat o acțiune în București, finalizată cu 3 prinderi în flagrant delict și o percheziție domiciliară.

Ce au descoperit polițiștii la percheziții

În urma acțiunii, au fost ridicate 54 de pungi cu cannabis (de aproximativ 30 de kilograme), sumele de 40.150 de lei și 12.220 de euro, 6 telefoane mobile și 6 cartele SIM.

Șapte membri ai grupării au fost prezentați procurorului de caz D.I.I.C.O.T., pentru audieri și luarea măsurilor preventive, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internațional de droguri de risc și constituire a unui grup infracțional organizat.

Cinci dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ieri, iar ieri, 24 noiembrie, aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel