Sute de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii din Giurgiu

Fotografie de la Griffin Wooldridge, Pexels
Fotografie de la Griffin Wooldridge, Pexels

Au fost confiscate sute de kilograme de articole pirotehnice de polițiștii din Giurgiu.

Poliţiştii giurgiuveni fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, după ce au depistat cantitatea de 265 de kilograme de articole pirotehnice, articole deţinute fără drept, la sediul unei societăţi comerciale din comuna Schitu, judeţul Giurgiu.

”Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, al IPJ Giurgiu, în baza planului de acţiune PIROTEHNIC 2023, desfăşurat la nivel naţional, au organizat o acţiune, în comuna Schitu, judeţul Giurgiu, la sediul unei societăţi comerciale. În urma desfăşurării activităţilor, a fost descoperită cantitatea de 265 de kilograme de articole pirotehnice, articole deţinute fără drept”, se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de IPJ Giurgiu.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Peste 900 de kg de petarde și artificii, în casa unui bărbat din Sectorul 1

Foto: Agerpres

”În dimineaţa de 5 decembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”, informează Biroul de presă al DGPMB.

Întrucât existau date şi indicii că un bărbat ar deţine şi comercializa, mai ales în mediul online, cantităţi însemnate de materiale pirotehnice, la data de 5 decembrie a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în vederea probării activităţii infracţionale a bănuitului.

Citește în continuare aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel