Sute de controale în Ilfov pentru depistarea celor care nu respectă restricţiile

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

S-au desfăşurat sute de controale în judeţul Ilfov, pentru verificarea respectării normelor legale impuse de autorităţi în contextul situaţiei actuale.

Astfel, au fost desfăşurate activităţi de verificare pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară, a celor privind distanţarea socială în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, pieţe, târguri, terase, benzinării şi cluburi în aer liber de pe raza administrativ-teritorială a judeţului Ilfov, precum şi pentru respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse de autorităţi privind deplasarea/libera circulaţie în localităţile Clinceni şi Dobroeşti, în care au fost instituite măsuri de carantinare.

Activităţile forţelor angrenate sunt desfăşurate în scopul conştientizării cetăţenilor cu privire la respectarea normelor de protecţie individuală conform normelor legale în vigoare, sens în care vor fi efectuate controale inclusiv în mijloacele de transport persoane.

În urma acţiunilor de control, au fost verificate 250 de societăţi comerciale de pe raza judeţului Ilfov cu privire la respectarea recomandărilor/interdicţiilor pe timpul stării de alertă şi au fost legitimate 1.643 de persoane cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.

De asemenea, au fost verificate 197 de mijloace de transport persoane din judeţul Ilfov.

În contextul acţiunilor din ultimele 24 de ore, poliţiştii IPJ Ilfov şi poliţiştii locali au aplicat 202 sancţiuni contravenţionale în temeiul Legii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, pentru organizarea de activităţi în spaţiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicţii/restricţii şi pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie, cu amenzi în cuantum total de 39.000 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel