SUSPENDARE TRAIAN BĂSESCU: ELENA UDREA explică demersul lui CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a vorbit, luni, despre cererea de suspendare a președintelui Traian Băsescu, inițiată de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Elena Udrea cataloghează demersul liderului PRL ca fiind un gest de o iresponsabilitate crasă.

"Vedeți dacă nu are Dumnezeu? Când toată țara este în slujbă de Sfânta Maria, domnul Tăriceanu are o singură grijă: cum să se pregătească el și domnul Ponta de alegeri, în așa fel încât să se asigure că obțin cât mai multe voturi. Este un gest de o iresponsabilitate crasă să vorbești acum despre suspendarea președintelui Traian Băsescu, cu două luni înainte de terminarea mandatului acestuia", a spus prezidențiabilul PMP, prezentă la hramul Mănăstirii din Pasul Tihuța.

Citește și: Încep negocierile în Parlament pentru suspendarea lui Băsescu

Elena Udrea consideră că o nouă suspendare a președintelui vine într-un context extern extrem de grav, având în vedere conflictul armat din Ucraina, dar și într-un context intern complicat, unde se vorbește despre recesiune economică, transmite realitatea.net. Elena Udrea consideră că inițiativa lui Călin Popescu-Tăriceanu vizează polarizarea dezbaterii electorale între Victor Ponta și Traian Băsescu, chiar dacă președintele nu mai are dreptul să candideze.

"Este o temă falsă, care să acopere o dezbatere reală, pe argumente și este încă o strategie a domnului Ponta și a domnului Tăriceanu de a aduce voturile care îi lipsesc lui Victor Ponta", a continuat Elena Udrea.

Ea a afirmat că premierul este în scădere în sondaje, iar printre strategiile acestuia de a aduna voturi se mai numără "aruncarea" lui Tăriceanu în competiția electorală și ordonanța de urgență care permite primarilor și consilierilor să schimbe partidul fără să își piardă mandatul.

Vezi și: Cum poate fi Traian Băsescu demis cu cvorum de 30% la referendum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel