Suspendare Iohannis. Protest 20 iunie: Oamenii, în stradă

Scutaru Cristina / 20 iun 2018 / 08:07 Salveaza PDF Comentarii
Protest
Descriere foto: Protest

Miercuri, 20 iunie, este anunțat un protest împotriva Guvernului care va începe la ora 14:00.

”Am intrat în etapa finală a bătăliei pentru viitorul României. Avem de ales între un stat de drept și un stat banditesc. Hai să ieșim în stradă pe 20 iunie, în București!

Dacă vor declanșa procedura de suspendare a Președintelui României, vom merge la Parlament, intrarea Izvor. Altfel, vom merge la Guvern, în Piața Victoriei, locul obișnuit al protestelor noastre.

Ieșiți și spuneți DA democrației, domniei legii și luptei anticorupție. Cereți demisia Guvernului, cereți demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, cereți majorității parlamentare să oprească schimbarea codurilor penale. Iar dacă îl suspendă pe Președinte, spuneți-le că ei oricum nu scapă.

Spuneți-le că viitorul copiilor noștri și al țării nu trebuie să depindă de interesul penal al unui borfaș. Gangsterii au capturat România. Au furat la fiecare contract din bani publici, au furat de la Guvern, au furat de la Parlament, au furat de la consiliul județean, au furat de la primărie, ne-au jefuit pe fiecare dintre noi. Iar când au început să ajungă la închisoare, au început să fure instituții și legi. Au transformat codurile penale în codurile penalilor, distrug instituții independente și le pun sub cizmă politică, fură democrația cu totul. România devine Koruptistan, iar democrația se transformă în cleptocrație. Nu si daca ii oprim. Ne vedem in strada!”, se arată pe pagina Corupția Ucide.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27