Suspecții în cazul asasinării lui Adrian Kreiner ar putea scăpa de arest. Avocatul lui Minae, zis și "Pușcărie": Ei regretă, sunt consternați

Suspecții în cazul asasinării lui Adrian Kreiner ar putea scăpa de arest. Avocatul lui Minae, zis și "Pușcărie": Ei regretă, sunt consternați / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Suspecții în cazul asasinării lui Adrian Kreiner ar putea scăpa de arest. Avocatul lui Minae, zis și "Pușcărie": Ei regretă, sunt consternați / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Suspecții în cazul în cazul asasinării afaceristului Adrian Kreiner ar putea scăpa de arest. 

Suspecții în cazul în cazul asasinării afaceristului Adrian Kreiner ar putea scăpa de arest. Avocatul unuia dintre ei a anunțat că va contesta mandatele de arestare emise de Tribunalul din Sibiu, iar acest lucru ar putea determina autoritățile din Marea Britanie să-i elibereze, transmite Antena 3 CNN. Între timp liderul grupului, Cosmin Costinel Zuleam, este în continuare de negăsit. Ultima dată ar fi fost văzut în Belgia.

VEZI ȘI: Primele imagini cu apartamentul în care au stat suspecții în cazul crimei din Sibiu. Criminologul Dan Antonescu: Abia când îi vom avea pe toți 5 va începe hora în anchetă - Foto

Astfel, o greșeală de procedură ar putea să îi scape de arest pe presupușii criminali ai milionarului din Sibiu. Avocatul lui Marian Cristian Minae a profitat de ocazie și a contestat hotărârea de arestare preventivă.

"Dacă ne va da dreptate instanța de control judiciar atunci cred că se va ajunge la anularea hotărârii judecătorului de drepturi ș libertăți prin care s-a admis propunerea de arestare preventivă. Vor fi analizate și mandatele de arestare, însă există și un remediu aici și Curtea de Apel Alba Iulia s-ar putea să dispună odată cu anularea încheierii și rejudecarea acestei cauze de către Tribunalul Sibiu", a declarat Daniel Oțel, avocatul lui Marian Cristian Minae, unul dintre suspecți.

Toată încurcătura, din cauza unuia dintre judecători

Încurcătura a început în urmă cu o săptămână, după ce procurorii au cerut emiterea mandatelor de arestare pentru cei trei suspecți. Primul judecător de la Tribunalul Sibiu a fixat termenul de judecare pentru 22 noiembrie.

Între timp, doi dintre suspecți au fost prinși în Marea Britanie, iar anchetatorii au cerut schimbarea termenului, doar că judecătorul nu a mai putu fi găsit. Un alt magistrat a preluat cazul și a emis mandatele de arestare pentru că exista riscul ca suspecții să fie eliberați de autoritățile britanice.

"Așteptăm acum ca dosarul care vine de la Tribunalul Sibiu să fie înregistrat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia. În momentul în care se înregistrează acest dosar se va acorda și termenul de judecată și conform procedurii penale eu voi fi anunțat în vederea reprezentării inculpatului Marian Cristian Minae, ceilalți inculpați nu știu în ce măsură și-au angajat apărători", a mai spus avocatul.

Avocat: Am discutat cu familia. Ei regretă, sunt consternați

Marian Cristian Minae, suspectat că a luat parte la jaful care a dus la moartea afaceristului, nu este însă la prima abatere gravă. Cunoscut sub porecla "Pușcărie", el are un dosar penal mai vechi pentru trafic de migranți.

"Am discutat cu familia. Ce să zic? Ei regretă, sunt consternați pentru că sunt vizați în acest scandal, mai mult decât un scandal", a mai declarat Cosmin Costinel Zuleam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel