Suspect prins cu focuri de armă la Clinceni

Poliţiştii au prins, marţi, un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe din judeţul Ilfov, fiind nevoiţi să folosească focuri de armă.

Bărbatul este căutat şi de autorităţile din Bulgaria, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor furturi în anul 2015. 

În vârstă de 38 de ani, din judeţul Timiş, el este bănuit că ar fi furat din mai multe locuinţe din localităţile Bragadiru, Clinceni, Popeşti-Leordeni, Chitila, Voluntari, Buftea şi Măgurele. 

În perioada 7 - 20 mai, bărbatul ar fi pătruns, pe timpul nopţii, în mai multe locuinţe, în timp ce proprietarii se aflau în imobile şi dormeau şi ar fi sustras bani, bijuterii, telefoane mobile şi laptopuri, în valoare de aproximativ 70.000 de euro, se arată în comunicatul de presă. 

Poliţiştii au folosit armamentul din dotare pentru prinderea bărbatului, fiind trase şapte focuri de armă, în timp ce acesta încerca să fugă dintr-un imobil din localitatea Clinceni. 

Oamenii legii au găsit, într-un rucsac, telefoane mobile, bijuterii şi o tabletă, cel mai probabil provenite din comiterea de fapte penale. De asemenea, în locuinţa din care a fugit, au fost descoperite şi alte bunuri, posibil provenite din furturi. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru probarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi pentru recuperarea prejudiciului de către părţile vătămate, urmând a-l prezenta Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru confirmarea mandatului european de arestare, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel