Suspect în atentatele din Boston, ucis de poliție după un schimb de focuri

cambridge boston globe
cambridge boston globe

Unul dintre cei doi suspecți ai atentatului de la maratonul din Boston a fost prins de poliție, potrivit unui ofițer implicat în anchetă, citat de The Boston Globe. Cel de-al doilea a rămas liber, după un schimb de focuri cu poliția în Watertown. Poliția au stabilit un perimetru pe care l-au înconjurat în vederea capturării celui de-ai doilea posibil autor al exploziilor de luni.

[caption id="attachment_307474" align="alignleft" width="640"] Foto: The Boston Globe[/caption]

UPDATE: NBC transmite că cei doi sunt originari din Rusia și provin dintr-o zonă apropiată Ceceniei. Cei doi frați cu pregătire militară au reședință în S.U.A de aproximativ un an. Suspectul căutat de autorități se numește Djohar A. Țarnaev, în vârstă de 19 ani.

Suspectul căutat de poliţie a fost identificat drept Djohar A. Ţarnaev, în vârstă de 19 ani.Citeste mai mult: adev.ro/mlhjuy

Biroul avocatului districtului Middlesex a declarat că suspectul a fost luat în custodie și declarat mort la spital. Legătura directă cu atentatele din Boston ale celui ucis nu a fost confirmată direct de acesta.

O scenă ca-n filmele de acțiune a început să se deruleze joi noaptea în Cambridge și Watertown, poliția confirmând că un ofițer de poliție a Institutului de Tehnologie Massachusettes a fost ucis, spargerea unei mașini transformându-se într-o urmărire frenetică în Watertown.

Reprezentantul districtului a spus că explozibili au fost aruncați din mașină de către suspect.

Cel puțin unul dintre suspecți părea un bărbat în vârstă de 20 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel