Suspecții în cazul incendierii sediului Poliției Ferești au dat foc din răzbunare

Încătușat
Încătușat

Suspecții de incendierea sediului Poliției Ferești, județul Vaslui, în cursul nopții de sâmbătă, sunt infractori notorii, ei fiind cercetați în mai multe dosare de furturi, inclusiv în străinătate, pentru tâlhărie și chiar ultraj.

Tinerii de 22 și 24 de ani au dat foc la imobil pentru a se răzbuna pe polițiști, ei încercând în aceeași noapte să incendieze și mașina de poliție.

În urma primelor audieri, unul din cei doi suspecți ridicați de polițiști în cazul incendierii sediului Postului de Poliție Ferești a recunoscut că dat foc la acoperișul clădirii. Tânărul de 22 de ani a povestit anchetatorilor că, în cursul serii de sâmbătă, a băut împreună cu prietenul lui de 24 de ani mai întâi într-un bar din municipiul Vaslui și apoi la el acasă. După miezul nopții, au luat o sticlă de doi litri cu benzină pe care o avea în locuință și au mers la sediul postului de poliție, unde au stropit atât acoperișul clădirii cât și mașina de poliție parcată în față. Ulterior, au incendiat, însă numai imobilul întrucât mașina oamenilor legii nu a luat foc, în ciuda încercărilor lor disperate.

Cei doi tineri de 22 și 24 de ani sunt cunoscuți ca infractori notorii. Ei sunt cercetați în mai multe dosare pentru furturi, comise inclusiv în Belgia și Spania, pentru tâlhărie și chiar ultraj, după ce tânărul de 22 de ani a sărit, anul trecut, la bătaie la un polițist.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel