Surse Mediafax: Dragoș Bîrligea s-ar fi sinucis. Fusese condamnat cu suspendare după accidentul provocat în București

Dragoș Bîrligea, șoferul care, anul trecut, sub influența drogurilor, dorind să-și ucidă soția, a provocat un accident în centrul Capitalei, s-ar fi sinucis astăzi, în locuința sa, scrie Mediafax. 

UPDATE: Adevărul scrie că Dragoș Bîrligea s-a sinucis prin tăierea venelor, iar în cele două plicuri lăsat acte și un bilet de adio. Libertatea scrie că ar fi lăsat două bilete de adio. Părinții au fost cei care l-au găsit, îngrijorați că nu le mai răspundea, și au alertat autoritățile. 

Surse judiciare citate de MEDIAFAX afirmă că Dragoș Bîrligea, șoferul care a provocat anul trecut un accident în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis vineri, fiind găsit în baia din locuința sa. Potrivit acelorași surse, polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri se deplasează la fața locului, urmând să fie deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Bîrligea a lăsat și două plicuri.

Dragoș Bîrligea a provocat, în 2018, un accident pe bulevardul Dacia din Capitală, în timp ce se afla în mașină cu soția sa. La acel moment, femeia a recunoscut că a consumat cocaină, împreună cu soţul ei, înainte de a se urca în maşină, iar cearta a început de la un ruj despre care bărbatul a crezut că este un aparat de filaj. Aceasta a spus că bărbatul a amenințat că o omoară, de aceea ar fi provocat accidentul. După accident, femeia a cerut ordin de protecţie, susţinând că se teme de soţul ei. 

Şapte persoane au fost implicate în acel accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital. Dragoș Bîrligea a primit, în urma celor provocate, o pedeapsă de închisoare cu suspendare. Presa mondenă scrie că el era proprietarul unui studio de videochat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel