Surse Antena 3: Daniel Chiţoiu ar fi provocat accidentul mortal din Argeş

Două persoane decedate în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Dosar penal. foto: captura video RTV
Două persoane decedate în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Dosar penal. foto: captura video RTV

Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de Antena 3, se pare că Daniel Chiţoiu ar fi provocat accidentul mortal care a avut loc joi. 

Surse din cadrul anchetei ar fi declarat, pentru Antena 3, că, după primele cercetări, Daniel Chiţoiu ar fi provocat accidentul mortal care a avut loc joi în judeţul Argeş. Potrivit Antena 3, până în acest moment sunt informații care se bat cap în cap. Sunt martori care spun că șoferul care și-a pierdut viața a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău. Alte voci susțin că Daniel Chițoiu ar fi făcut o mișcare nepermisă care ar fi dus la acest accident. 

Încă o persoană a murit în accidentul din Argeș, în care a fost implicat Daniel Chițoiu. Femeia de 73 de ani se afla în mașina condusă pe bărbatul de 82 de ani și a murit la spital. Reprezentanții IPJ Argeș spun că în mașina condusă de bărbatul de 82 de ani se aflau două pasagere, respectiv pasagera dreapta față, de 73 de ani, din Pitești, și pasagera din spate, de 71 de ani, din Cotmeana.

Cele doua femei au ajuns la spital, însă cea de 73 de ani, care stătea în dreapta față în mașina condusă de bărbatul de 82 de ani a murit a spital. În accident au fost implicate două mașini, una condusă de un bărbat de 82 de ani și alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani, potrivit Mediafax.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel