Sursă de la Kremlin, despre starea de sănătate a lui Putin: „Nebunia împăratului este reală, iar amenințarea loviturii nucleare este, de asemenea, foarte reală”

Foto: Captură video Youtube Wiki4All
Foto: Captură video Youtube Wiki4All

Starea de sănătate în declin a tiranului rus Vladimir Putin nu este o glumă, potrivit apropiaților președintelui, contactați de The Sun și citați de Mirror.

Un oligarh apropiat lui Putin, în vârstă de 69 de ani, a avertizat că există îngrijorări serioase cu privire la starea lui de spirit, iar rușii se tem de ce va face el în continuare.

„Ei [surse interne de la Kremlin] mi-au spus că sănătatea psihiatrică a lui Putin este într-adevăr proastă, iar zvonurile nu sunt o glumă”, a spus sursa pentru The Sun.

„Există o traumă cu adevărat gravă acolo, toată lumea e speriată de consecințele ei.”

Sursa a adăugat că „nebunia împăratului este reală, iar amenințarea loviturii nucleare este, de asemenea, foarte reală”.

Se înțelege că oligarhul este binecunoscut în Rusia și face parte din cercul apropiat al liderului rus de câteva decenii.

Putin a fost fotografiat ținându-se de birou în ultimele luni, ceea ce a stârnit speculații că suferă de stadiile incipiente ale bolii Parkinson.

Newsweek: Zvonurile despre sănătatea lui Putin revin în urma comportamentului liderului rus la Parada Victoriei

Supraveghând parada de 9 mai, Putin a fost văzut acoperit cu o pătură grea, în ciuda faptului că era înconjurat de veterani de război mult mai în vârstă, care nu aveau acoperiri suplimentare.

Alții au ridicat îndoieli cu privire la mersul președintelui pe podium, sugerând că Putin părea să șchiopăteze cu un pas greu în timp ce se îndrepta spre microfon pentru a-și ține discursul.

„Frail Putin și-a adunat toate puterile pentru a ieși din buncărul său și a organizat astăzi un miting fascist de parcă viața lui depinde de asta”, a spus un alt utilizator de Twitter. "Are dreptate. Va fi răsturnat/ucis fără sprijinul public. Aceasta este o situație pe viață și pe moarte pentru el. Are o șchiopătare gravă - asta nu a fost televizat".

Au existat, de asemenea, zvonuri că Putin a suferit o intervenție chirurgicală de cancer tiroidian încă din 2016, știre pe care Kremlinul a negat-o drept „ficțiune și neadevăr”.

Aleksandra Cichocka, de la Universitatea Kent din Marea Britanie, a declarat anterior pentru Newsweek că unul dintre motivele pentru care publicul s-a fixat asupra sănătății lui Putin are de-a face cu invazia Rusiei în Ucraina.

„Invazia Ucrainei reprezintă o amenințare existențială, iar oamenii ar putea fi motivați să explice de ce se întâmplă ceva atât de devastator”, a explicat Cichocka. „În stare de rău lui Putin ar putea ajuta să înțelegem această situație altfel de neînțeles”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel