Urmărește emisiunea live



Surpriză: Vezi cine este femeia care a agresat un șofer în Dorobanți

tisha
tisha

Poliția a reușit să o identifice și să o prindă pe femeia care, joi, în jurul orelor  12,00,   a agresat un bărbat în urma unui incident în trafic în Piața Dorobanți. Femeia are 21 de ani şi a fost găsită de poliţişti, după incident, acasă.

[caption id="attachment_365240" align="alignnone" width="640"] Foto: Ring[/caption]

Fosta componentă a formației TNT, Alexandra-Aiana Constantin, alias Tisha,  conducea autoturismului prietenului ei, deşi avea permisul suspendat. În urma unei altercaţii în trafic, femeia a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat bărbatului arsuri şi o hemoragie nazală, soţia acestuia crezând, în primă instanţă, că agresoarea a folosit un pistol.

Şoferul ar fi coborât geamul maşinii sale şi i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reacţionând cu un spray lacrimogen cu două rezervoare, scrie ziarulring.ro.

Substanţa pulverizată din spray i-a cauzat bărbatului o hemoragie nazală şi arsuri pe faţă, context în care soţia acestuia, aflată în maşină cu el, fiind convinsă iniţial că agresoarea a folosit un pistol, potrivit aceloraşi surse.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au mai spus că agresoarea, audiată în prezent la Secţia 1, este cercetată pentru port ilegal de armă albă, loviri şi alte violenţe, dar şi conducere fără permis, ea neavând dreptul să se afle volan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel