Surpriză uriașă de la Blue Air pentru un pasager care pleca spre Iași

Un pasager care călătorea pe ruta internă București – Iași a avut parte de o surpriză colosală, în urmă cu o zi, la Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni. El a primit pe lângă un voucher ce-i asigură un număr nelimitat de călătorii în rețeaua Blue Air pe tot parcursul anului 2016 și o diplomă de onoare care atestă că a fost pasagerul cu numărul 2.000.000 care a călătorit cu Blue Air în 2015.

"Pentru prima oară în istoria companiei, Blue Air transportă peste 2 milioane de pasageri în același an calendaristic. Dacă în anul 2013, an în care Blue Air a fost preluată de către Blue Air Airline Management Solutions, s-au înregistrat doar 1,3 milioane de pasageri, 2015 reprezintă un real succes și atestă fidelitatea pasagerilor față de serviciile companiei noastre", informează un comunicat de presă al companiei, în care se precizează că pasagerul cu numărul 2.000.000 a fost premiat în cadrul unei ceremonii desfășurată la Aeroportul Otopeni. 

Totodată, compania mulțumește pasagerilor săi pentru încrederea acordată și oferă asigurări că rezultatele obținute în 2015 reprezintă motorul care o va determina să îmbunătățească constant calitatea serviciilor, să asigure punctualitatea, regularitatea și diversitatea zborurilor, pentru a oferi un produs care o diferențieze semnificativ în piața transportului aerian internațional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel