EXCLUSIV  SURPRIZĂ pentru o zodie din partea unei persoane pe care o considera apropiată. Astrolog DC News: Trebuie să înţelegeţi!

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a spus, în previziunile pentru această săptămână, că una dintre zodii s-ar putea să aibă o surpriză cu o persoană pe care o considera apropiată.

Este vorba despre zodia Taur sau de cei cu ascendentul în Taur.

"Vă duceţi către o persoană pe care o consideraţi apropiată la locul de muncă. Era poate apropiată. Dintr-o dată s-ar putea să fie mai rece, mai detaşată, iar voi să aveţi nişte aşteptări. Poate că aveţi un proiect şi aveaţi impresia că ‚da, mă ajută persoana respectivă să rezolv mai repede, să găsesc o soluţie’. Vă veţi lovi de un refuz, fie că vorbim de serviciu, fie că vorbim de mediul social.

Nu este un refuz categoric, ci pur şi simplu înseamnă că trebuie să luptaţi mai mult pentru ceea ce vă doriţi. Nu abandonaţi din prima. Cea mai sănătoasă atitudine e să înţelegeţi, să nu o luaţi personal şi să înţelegeţi că persoana respectivă trece prin momente mai grele, poate ea are nevoie de mai multă atenţie. Intrarea lui Venus în Rac vă ajută, din fericire, să comunicaţi mult mai bine şi în acelaşi timp vă oferă un farmec, iar Venus în Rac vă ajută foarte mult", a spus Daniela Simulescu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel