Surpriză pentru o companie aeriană care a cerut pasagerilor recenzii

Compania aeriană Delta Airlines a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a lansat Delta Pulse, un program de feedback pentru pasageri, unde aceștia pot scrie recenzii despre experiența lor de zbor.

Cele mai multe recenzii făcute de clienții Delta Airlines, prin programul Delta Pulse, au constat în comentarii defăimătoare la adresa însoțitorilor de zbor, cu insulte referitoare la greutatea și aspectul lor, scrie The Independent, potrivit Antena 3.

Unele dintre cele mai surprinzătoare "recenzii", pe care însoțitorii de zbor le-au postat apoi pe pagina de Facebook, au fost:

"Aveți prea mulți însoțitori de zbor bătrâni, uzați și supraponderali. Există, de asemenea, câțiva care în mod clar duc "un stil de viață alternativ".

"Urăsc această companie și însoțitorii de zbor de aici, în special pe cei de pe zborul meu de acum".

"Culoarele sunt prea înguste la avioanele voastre și coatele mele sunt continuu lovite de însoțitoarele voastre de zbor care nu-și pot controla mișcările părții dorsale în timpul mersului".

"Însoțitoarele de zbor de pe acest zbor au fost fabuloase. Ce schimbare frumoasă de a avea echipaj tânăr, proaspăt, interesant la bordul navei, în locul vechilor doamne șterse și care sunt acolo doar pentru a mai face niște bani înainte de a ieși la pensie", sunt doar câteva dintre mesajele clienților Delta Airlines.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel