Surpriză neplăcută la McDonalds. Mesaj ofensator primit de un client FOTO

Un polițist din Kansas, SUA, a avut parte de o surpriză neplăcută la McDonald's. Acestuia nu i-a venit să creadă ce scria pe cana lui de cafea. 

Polițistul a fost șocat să găsească, sâmbătă, pe biletul de comandă a cafelei un mesaj ofensator: "F**king pig" sau "Grasul naibii".

Bărbatul, vizibil șocat de ceea ce citise, s-a plâns conducerii lanțului de magazine fast-food. Drept scuze a primit un prânz gratuit de la conducerea magazinului, potrivit Daily Mail. 

Incidentul a ajuns pe rețelele de socializare, unde internauții s-au activat, devenind foarte comentat. 

"Așa au ales să se scuze. Deși am înțeles că este probabil actul unei singure persoane, și nu o reprezentare a companiei, atunci când a fost adusă la cunoștința lor, compania i-a oferit un „prânz gratuit”. Nu, mulțumesc", a scris Brian Hornaday într-o postare pe Facebook despre veteranul armatei Statelor Unite care lucrase pentru departamentul său doar două luni.

„Un Big Mac și cartofi prăjiți nu compensează incidentul. Acest lucru afectează nu doar McDonald's, dar este, de asemenea, o bilă neagră pentru orașul Junction", a mai spus Hornaday.

Identitatea polițistului nu a fost publicată. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel