Surpriză neplăcută la biserică de Înviere. Jurnalist: Ipocrizie maximă! Băi, deșteptule...

Lumina Sfântă de Paște
Lumina Sfântă de Paște

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei a făcut un comentariu interesant vizavi de noaptea de Înviere și aglomerația din biserici.

Internauții care spun ”vrem spitale, nu catedrale” s-au plâns, pe Facebook, că a fost aglomerație mare în biserici de Înviere. Paul Gabriel Andrei a avut o replică pentru ei.

”Știu că e bine să ierți în perioada asta, dar eu trebuie să vă spun ce cred. Nu știu alții cum sunt, dar mie mi se pare o prostie și o ipocrizie maximă să te plângi un an întreg că sunt prea multe biserici, apoi să mergi la Înviere și să scrii pe Facebook că a fost așa un haos ca toți se imbulzeau sa prindă un loc în față.

Băi, deșteptule, nu cumva numărul insuficient de biserici creează această problemă? Nu cumva ăsta ar trebui sa fie momentul în care să apară un declic la tine în creieraș? Nu cumva d-asta a trebuit să te agiți și tu un pic să ajungi la lumina de care ai râs tot anul, că nu e deloc așa cum crezi? Iisus a cărat ditamai crucea și a fost biciuit și tu te plângi de un pic de înghesuială.

Foarte bine că ai mers și că ai luat, înseamnă că mai ai o șansă, eu doar îți spun că mai ai un pas de făcut, să taci când trebuie!”, a scris Paul Gabriel Andrei pe Facebook.

VEZI ȘI: Naty Badea, dezvăluire în premieră. "M-a șocat un pic. E o realitate pe care trebuie să ne-o asumăm"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel