Surpriză la PRO Tv. „Masterchef", decizie de ultimă oră

Emisiunea „MASTERCHEF" este una dintre emisiunile care continuă și anul viitor. Asta se înțelege din ultimul comunicat de pe site-ul oficial al emisiunii. Totuși, potrivit Yahoo România, cei trei chefi au fost dați afară, pe nepusă masă, fără prea multe explicații. 

„MASTERCHEF". Petru Buiuca, Aida Parascan și Elena Lasconi sunt cei trei câștigători ai primelor trei sezoane. Potrivit unor surse din interiorul postului, Jesica va câștiga sezonul al patrulea și titlul de Masterchef al României, se arată în ultima postare a emisiunii.

Caravana Masterchef ajunge în patru orașe

„MASTERCHEF". Al cincilea sezon "MASTERCHEF" invită pasionații de gătit să se înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro și să arate României de ce sunt în stare. După perioada de înscrieri, urmează caravana în patru mari orașe din țară, care va da șansa celor înscriși să-și demonstreze abilitățile culinare.

Citește și: CASTING MASTERCHEF. Pro TV caută bucătari. Cum te poți înscrie

Caravana "MasterChef" ajunge pe 7 iunie în Cluj-Napoca, pe 14 iunie în Iași, iar pe 21 iunie la Timișoara. Turul prin țară se încheie la București, cu preselecțiile de pe 5 și 6 iulie. În cadrul probelor preliminare, participanții sunt invitați să aducă propriile preparate, deja pregătite, pentru a dovedi locul pe care îl merită în cadrul competiției, mai precizează postarea de pe site-ul emisiunii.

Surpriza la care nimeni nu se aștepta

„MASTERCHEF". Pregătirile pentru noul sezon al emisiunii vin, însă, cu o schimbare pe care nimeni nu o aștepta.

Potrivit unor surse din interiorul PRO TV, cei trei chefi au fost dați afară, pe nepusă masă, fără prea multe explicații.

Astfel, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost anunțați, chiar zilele trecute, că au fost puși pe liber, iar producătorii "Master Chef" deja organizează un casting pentru a alege noii membri ai juriului.

Citește și: PRO TV, acuzat că a țepuit trei milioane de români. Vezi cum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel