Surpriză: în supermarketuri au apărut... OUĂ de PAȘTI!

Cumpărătorii au fost șocați să găsească ouă de Paști în rafturile unor supermarket-uri din Marea Britanie, chiar de a doua zi după Crăciun.

Cumpărătorii britanici au fost șocați să găsească ouă de Paști pe rafturile supermarketurilor, în ciuda faptului că încă miroase a cozonac de Crăciun.

Co-op pare a fi primul magazin cu astfel de ofertă, iar un număr de oameni au postat în social media pentru a-și exprima dezamăgirea. Dulciurile sunt stocate cu mai mult de trei luni înainte de ziua Învierii, pentru că, anul viitor, Paștele cade pe 1 aprilie 2018.

Co-op a apărat această atctică, spunând că "Cifrele vânzărilor arată, de asemenea, că mulți clienți vor cumpăra ouă de ciocolată cât mai curând posibil." relatează Evening Standard.

Un utilizator Twitter a răbifnit: "Cum naiba puteți justifica afișarea de ouă de Paști în timp ce este încă de Crăciun ??? !!!"

O altă clientă, Fiona McDonald a scris: "E cumva o glumă E ziua în care se deschid darurile de Crăcium și voi aveți OUĂ de PAȘTI pe rafturi!"

RepreZenantul de vânzări al magazinului a declarat: "FiinD comercianți cu amănuntul, magazinele noastre au adesea un spațiu redus în depozite, ceea ce înseamnă că produsele se deplasează atunci când un spațiu gol apare", mai relatează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel