Surpriză în preliminarii Qatar 2022. Germania a fost învinsă de Macedonia de Nord

Germaniei a fost învinsă miercuri seara, pe teren propriu, de naționala Macedoniei de Nord, scor 1-2, în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Quatar 2022. În urma acestui rezultat, Armenia conduce grupa J, în care evoluează și România.

 

 

Reprezentativa de fotbal a Germaniei a fost învinsă miercuri seara, pe teren propriu, de naționala Macedoniei de Nord, scor 1-2, în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Quatar 2022. În urma acestui rezultat, Armenia conduce grupa J, în care evoluează și România.

Prima mare surpriză a preliminariilor europene pentru Campionatul Mondial Quatar 2022 s-a înregistrat miercuri seara pe Schauinsland-Reisen-Arena, din Duisburg, unde reprezentativa masculină a Macedoniei de Nord a învins Germania cu scorul de 2-1. Macedonia de Nord era cotată la casele de pariuri cu șanse de 33/1 pentru o eventuală victorie.

Macedoneni au deschis scorul în al doilea minut de joc suplimentar, al primei reprize, prin veteranul Goran Pandev, care a primit o pasă perfectă de la Enis Bardhi. Anterior, Germania dominase clar meciul, având chiar și un șut în bara transversală.

Ilkay Gundogan a egalat în minutul 62, din penalty, dar oaspeții au reușit golul victoriei în minutul 85, prin Elif Elmas, ultimele minute aducându-le nemților, în ciuda celor aproape 10 minute de prelungiri, doar două cartonașe galbene, potrivit Mediafax.

În urma rezultatelor de miercuri, Armenia conduce clasamentul grupei J, din preliminariile europene pentru calificarea la CM Quatar 2022, cu 9 puncte, urmată de Macedonia de Nord, cu 6 puncte.

Pe locul trei se află Germania, tot cu 6 puncte, dar cu golaveraj inferior, urmată pe patru de România cu 3 puncte și pe cinci de Islanda, tot cu 3 puncte. Ultima poziție îi revine Liechtenstein-ului, care nu are nici un punct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel